Pluja

(El Benicadell esborrat per la boira)

1) El Gandia Bàsquet aconseguia la permanència en LEB Or, l'equivalent a la segona divisió del futbol. Amb el segon pressupost més baix de la categoria, això té molt de mèrit, sobretot després que es carregaren l'entrenador que els havia dirigit els darrers dotze anys.

2) La Xina és ben carinyosa. La crides i s'apropa a tu; mai m'havia passat amb un gat. Això sí, s'espanta amb qualsevol soroll. En una d'aquelles se n'ha fugit al carrer i s'ha ficat sota un cotxe. No ha eixit fins que li obert el paraigües ben a prop i de l'ensurt se n'ha entrat a casa d'immediat.

3) Llegisc la biografia d'Edvard Munch, un dels meus pintors preferits. Pensava que era alemany, però no, és noruec. Els llibrets sobre els mestres de la pintura que regala Público cada diumenge em semblaven una gran xorrada, però ha esdevingut un bon entreteniment dominical.

Comentaris

Sonia ha dit…
Puc escriure en castellà?
Ya que no me puedes contestar...lo haré; es lo que tiene internet, que puedes escribir lo que te de la gana. Así no te estarás riendo de mi un mes por mis faltas de ortografía.
Pues nada, estaba capturando las imagenes para un corto y mientras tanto me he leído tu blog, entero, las 24 entradas, de golpe.
Puedes suponer que me ha gustado, porque si no lo habría abandonado. Te has ganado una lectora asidua! :)
Sonia ha dit…
Ah, que no te he dicho quién soy, pero seguro que lo intuyes. Soy "tu Sonia" de los jueves por la mañana ;)
Y gracias a ti también he descubierto que Munch es noruego. Que engañada he vivido. AAAAAH! (poniendo la cara de "El grito")
Marc Gomar ha dit…
Tant d'expressionisme alemany i a la fi resulta que l'home és noruec... A mi, tant o més que "El crit" m'agrada "La dona vampir II", però, és clar, estic superposat amb Munch... Ens veiem / llegim!

Entrades populars