M(ir)a que sou!

Així és com us agradaria veure Canal 9 al 58% dels que heu votat en l'enquesta. Un de cada quatre, en canvi, ha apostat per reciclar-lo en una de les votacions amb més participació. Amb enquestes com aquesta us conec un poc millor. A més de formigonar Canal 9, heu escollit Mireia Mollà com la política valenciana que us agradaria veure en banyador; a Usun Yoon com a xica Wyoming; li heu demanat a Camps que si s'expressa en mim, millor; considereu que s'ha gestionat pitjor el València que el Llevant; i convertirieu l'Alqueria Blanca en l'Alqueria Roja -o de les Milícies, com es deia l'Alqueria de la Comtessa durant la guerra del 36- en haver-vos inclinat pels maoistes. Sou uns roigs i m'encanta la complicitat.

Respecte al que us agrada del blog, he detectat -pel nombre de comentaris- que preferiu que us parle de concerts, de temes personals (dotors!) o de televisió, encara que les fotos ou mes efforts avec le français (!) vous plaisez aussi. En canvi, ni el futbol, ni les músiques sembla que us interessen molt. Tampoc feu massa cas de les reflexions (no m'estranya, en vista del que us agrada que parle de televisió), els relats (això em dol) o els videoclips (en la línia de les músiques, supose que no compartim gustos).

En resum, gràcies a tots per les 176 (in)solències. Us deixe, que comença El Picú "amb la presentadora més marxosa de la tele, ella és... Maria Abradelo".

PD: Per cert, hui en el deformatiu de Canal 9, després d'haver criticat que una discoteca sortege un augment de pits, han tret una llista amb els actors més guapos. Això és (in)coherència i la resta, informatius seriosos.

Comentaris

Corpi ha dit…
I al què tu has fet, se li diu un rigorós estudi blogaire. Enhorabona per l'anàlisi, m'ha agradat molt.
Volcano Clas ha dit…
Jo, cada volta que veig ixir a Usun yoon en Wyoming, canvie de canal. Em rebenta el paper de bova que li fan fer, el qual respón a un estereotip dels orientals que voreja el racisme.

Moltes voltes he vist a gent burlar-se del valencià que parla Maria Abradelo. Aixina anem be, N'hi ha un fum de gent que és d'ací i no parla valencià, i quan ve u de fora i s'esforça en parlar mos burlem. Anem be, anem be.

Entrades populars