La potència de les polítiques valencianes

Paris Hilton li ha dit a Sarah Palin que té un cos potent, que no se'l guarde per a ella i li demana a la candidata republicana a la vicepresidència dels EUA que vista banyador en els mítings. Això ens dóna peu a una nova enquesta del Descrèdit que trobareu, com sempre, dalt de tot a la dreta. A l'Estat Espanyol ja es va fer una enquesta semblant la darrera legislatura amb aquests resultats. Aquestes són les nostres candidates en les Corts Valencianes (de dalt a baix): Mònica Lorente, Jeannette Segarra, Marina Albiol i Mireia Mollà.

Comentaris

Volcano Clas ha dit…
Hauria de vore més fotos, però basant-me en eixes que poses, no m'importaria vore-les en bikini a les quatre. M'apanyen més que les primeres de l'enquesta a nivell Estat Espanyol
Corpi ha dit…
El que no dius, benvolgut amic, és per a què hem de triar les dones, per què segons per a què siguen, en triaria una o una altra, o... totes a la vegada, qui sap.
salva ha dit…
La ultima d'elles pot ser la que mes lluirà al respecte de la teua pregunta.
Però com què la pregunta em pareix un tant perversa, he de dir que millor ben vestides, i que ben vestides ( i no per tapar res), la mes guapa seria Jeanette Segarra, i em permet el dir que apartant fins i tot a moltes jovençoles. Encara que politicament no combreguem, reconec que ha sigut una dona en la politica de les mes guapes que ha donat esta terra. Salutacions!!!

Entrades populars