Apreneu a escriure, hòstia!

Ja sabíem que a Canal 9 el valencià no li importa, amb perdó, una merda. Que els seus presentadors sols el parlen quan hi ha una càmera encesa al davant. Per això els demanaria que no es tallen i se'n passen al castellà pel bé del valencià. Que no podem suportar més faltes d'ortografia i/o respecte com "Hi haurà fitxatjes a decembre?" de l'informatiu de hui. Llàstima que no he arribat a temps per retratar-la o potser, millor, perquè feia tant de mal que m'haguera trencat la càmera. I és que es pot ser cutre, llepó i poc original. Però treballar en un mitjà de comunicació i fer dues faltes d'ortografia tan garrafals en cinc paraules... ni els blavers, que ho feien a propòsit. A tot açò em pregunte: on estan els membres de la benpagada Acadèmia Valenciana de la Llengua? Fent la sesta? Que estiren alguna orella, redéu!

Comentaris

Corpi ha dit…
M'afig al teu cabreig. És una llàstima que un mitjà tam poderós faça estes barrabassades.
DE TOT UN POQUET ha dit…
L'Acadèmia? Dius? Elles (poques) i ells ja tenen el que volien... o és que, a estes altures del partit, no us heu adonat que guarden massa silenci... ????
Volcano Clas ha dit…
Jo recorde quan fa temps es va parlar de la possible privatització de Canal 9 y allò va provocar prou de rebombori social.

Tal i com està jo crec que val la pena que la privatitzen.
Escèptica ha dit…
Pos' que no hi ha gent que hauria d'aprendre a escriure! El problema no és que siga a Canal 9 únicament, el problema és que la majoria de llicenciats/diplomats (en un futur, graduats), acaben les carreres sense saber ni tansevol les regles d'accentuació valencianes. Què podem esperar, doncs, d'una televisió valenciana on hi ha -majoritàriament- tota la merda del país enclaustrada i cobrant gràcies a nosaltres?

Bo, en resum, estic d'acord amb Pere Blai i crec que el millor final per a Canal 9 seria la seua privatització o, anant més lluny, el seu enderrocament (amb alguns treballadors a l'interior).

Dicho esto, me despido. Salut!

Entrades populars