Ha guanyat el de Tonet

En política, mai guanyen els que em cauen millor. Si en el congrés d'Esquerra, preferia Carretero, en el del socialistes valencians, m'inclinava pel tàndem Puig-Romeu que veia més PSPV que l'opció d'Alarte, el que recolzava el bo de Tonet de l'Alqueria Blanca que de moment continua allà. A la fi, resultat ajustat. On hi ha hagut quasi unanimitat ha estat en mantenir PSPV, una aposta que no sé si sumarà vots o no, però no els en restarà cap, ni li fa el joc al PP perquè com cantaria Raimon qui perd els orígens, per la identitat. I ara, a despertar.

Comentaris

Escèptica ha dit…
Jo també era més partidària de Romeu, em sembla que té més presència i és més d'esquerres. Però bé, Alarte és el que més possibilitats té, les coses com siguen.
Jo, en canvi, estic molt satisfet. M'aprecie molt -en allò personal- a Ximo Puig, i no li desitjava el mal que anava a caure-li al damunt si guanyava...

Ara, el Pspv queda retratat. Té un candidat apreciat per Madrid, gensvalencianoparlant, i que es diferenciarà ben poc de qualsevol dels politicastres del Pp que ara ens manen. Si ni així obren els ulls els votants valencians que bo, perquè no entre de nou la dreta, votem els socialistes que...
ja sabeu, la història de sempre!
Corpi ha dit…
Si dic la veritat, no coneixia a ningú, i no he seguit gens el procés dels candidats ni el congrés. Però el que sí que pense és que el que ha guanyat ho ha fet amb poc de recolzament. Si no canvien les coses, i ho veig mal, tenim Camps per a rato,i ara que ha plogut i ha fet saó, de segur que rebrota.
Volcano Clas ha dit…
Si, pos jo crec que la imatge que han donat en este congrés és la mateixa que ja donen fa molts anys. Puig va citar als clàssics socialistes, com Pablo Iglesias i varen decidir, com dius, que es mantinguera PV.

Les dos coses son nostàlgia que no servix per a res. És dir-li al públic: "No hem perdut els nostres principis.", per allò de que qui perd els origens per la identitat.

I qui es fixa massa en els origens, perd el nord a l'actualitat.

Tots els partits socialistes (o laboristes) europeus fan una política econòmica que és pur i dur capitalisme.

Els temps canvien, i els partits s'adapten, cosa que el PSOE no sembla voler assumir.

I, per l'altra banda, continuem amb el PV. Fins tres voltes va dir el guanyador: "En este pais, en esta comunidad." Això no és tindre les idees clares.

Continuen amb el mateix. Jo el que vaig vore és que Camps continuarà molts anys.

Entrades populars