Qui no fa la vespra, no fa la festa

Un dels actes més surrealistes de les festes de Beniatjar és la tallada de cabells de Mario Natural. Abans la feien en Rugat quan s'acabava la cavalcada, però amb l'arribada d'un nou govern li ho van prohibir. L'home va trobar refugi en Beniatjar l'any passat i enguany ha repetit. Es tracta d'una tallada de cabells populars on tot el que vulga pot participar. Com els seminaris de perruquers, però des de la contra. Mario és un revolucionari que somnia en què algun dia s'acaben els espills. Mentrestant posa les grenyes de tot un any en mans de la imaginació i l'embriagadesa dels qui es mantenen en peu al descans de l'orquestre. Ací teniu l'abans i el després.

PD: Hi ha mal rotllet. L'alcalde va prohibir en ban que tiraren confeti en la cavalcada perquè té a tot el servei de neteja de vacances -en la resta de pobles és quan intensifiquen el treball. La meua colla va decidir que respectaríem l'autoritat i no tiraríem confeti: vestits de galls i gallines sota una pancarta del Dia de l'Orgull Gall vam omplir el poble de palla. Les visites i les denúncies de la guàrdia han començat: per banyar-se en la piscina municipal en unes hores en què hauria d'estar oberta o per estacionar en la via pública. Vorem com acaba tot perquè de la palla no poden dir res. Bo, sí, han obligat als pares de festers -que no han tingut res a veure- a què l'agranen. Però açò promet i encara resten tres dies...

Comentaris

Sonia ha dit…
Al pobre Mario Natural le han dejado un poco a lo Jose María Íñigo. Y por cierto ¡cómo le crece el pelo en un año!

Algún día tengo que visitar tu pueblo. Pero sólo uno. Que chungos sois los de Beniatjar. ¡Cuídate!
Corpi ha dit…
Curiós el Mario este.
En quan a lo de la palla, haveu tingut una idea fantàstica. A fer la mà l'alcalde, la imaginació al poder.
Bones festes
Admin ha dit…
L'evolució Mario Natural/Marx-Engels-Zapata-Villa deguere ser interessant. Bones festes, amb retard (però pel que vos espera).

Apa1
Escèptica ha dit…
A Mario l'haurien d'estudiar a les Universitats, com al Potassa i uns quants elements més del teu poble; així no m'estranya que no dónes crèdit al que passa. Hehe.

Entrades populars