Directes portàtils

Un lloc escollit i una bona música: que més cal per una estona agradable? Si li afegim un grup selecte en directe i una càmera, obtindrem un concert portàtil que podrem compartir a través de la xarxa perquè arribe la felicitat d'aquest instant allà on la cerquen. És la darrera tendència aplegada a la península a través d'aquest blog. En castellà li han dit "videotapas" al que en francés es diu "concerts à emporter", en anglés"take away show" i en portugués, "musica de bolso". A l'espera que l'AVL o l'IEC li troben l'equivalent català -"passaran anys, molts anys, passaran moltes coses" que diria el poeta- els nomenaré "directes portàtils". En una primera ullada m'he trobat els inefables Tachenko robant i compartint al pati del convent de Sant Agustí a Barcelona. I això he fet, robar i compartir perquè també els gaudiu vosaltres des d'ací. Si alguna cosa m'han transmés els de Saragossa amb la seua música és esperit de Robin Hood.

Comentaris

Escèptica ha dit…
Ningú els ha dit que si es posen pantalons baixets, han de dur samarretes llargues? Hehe, que després van ensenyant les "vidrioles" pels convents, i a vore si algú/na es posa burro/a. Hehe.

Per cert, "directes portàtils", m'agrada, sona bé. ;-)
videotapas ha dit…
...de fet l'idea original era Videotapes, llegit en català... pero no tenia gaire sentit si finalment el blog el publicavem en castellà. De totes maneres està molt bé aixó de directes portàtils. Gràcies pel post i roba tant com vulguis. L'objectiu principal d'aquest projecte és la difussió de la música que ens agrada.

salut!

videotapas crew

Entrades populars