Vacances

El bar on em faig el café i llegisc Levante-EMV i Superdeporte debades. El quiosc on compre Público. Et moi. Des de les dos estic ja de vacances fins setembre. Amb un munt de projectes: aquest blog, el que recollirà els blogs de la Vall d'Albaida del que podeu veure l'esbòs en el banner que encapçala la pàgina, així com un munt de relats que tinc parats i d'altres que revisaré perquè les convocatòries de molts premis literaris estan obertes. Entre tanta vocació figura una setmana d'estada a una ciutat de la costa amb PPPPPP (Programa de platja, pel·lícules, passeig i un parell més de "p" que no us diré), dos festes majors al complet i un parell de festivals. Besets i ànims als que continueu al treball!

Comentaris

Unknown ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit…
Bona idea, xicon. No sé si ho saps però als blogs que són un recull de blogs els anomenen "planets". Amb el de la Valldigna, prompte el de la Vall d'Albaida i el de la Marina Alta (http://marinaalta.pikaspart.com/) prompte ens constituirem en sistema solar.

Salutacions i enhorabona pel blog.
Joanba
Sonia ha dit…
¿Polvos y Porros? Porque las otras dos "P" que se me ocurren son "Partido Popular",y conociéndote seguro que eso no es.

Qué envidia cochina te tengo. ¡Disfrútalas mucho tú que puedes!
Lucrècia de Borja ha dit…
porros?? pets (de bufar-se, dels altres ja suposse que si)?? polvos?? putes?? palles?? pastissos?? parrussos??

No sabia que la Valldiga tenia un blog recopilatori d'aquestos, però ara que ho sé vaig a enllaçar-lo. M'encanten aquestos que volen independitzar-se de La Safor...

La Valldigna NO és Safor!!!

ciber-besets saforencs

Entrades populars