Premis

Ahir em donaven un premi literari de relat. Amb els diners cobriré les despeses d'enviament i fotocòpies de tots les obres que he enviat i mai m'han premiat. Estic content perquè, hores abans que me'l lliuraren, vaig detectar algunes faltes i que al darrer dels relats del recull li calia un poc més de treball. Però bé, supose que a ulls del jurat seria el millor dels presentats. Els ho agraisc.
D'altra banda, els blogs "que divertit lo que que escric quan estic avorrit" i "tot a floretes" coincidien en lliurar-me aquesta imatge que m'acredita com a guanyador del premi Pedraforca. Sóc un dels tres que ella i ell han premiat i que, segons les normes, "s'atorgarà a blocs escrits en Català, que a opinió del que l'atorgui sigui un bloc de qualitat, pels seus continguts, tant literaris, personals o d'entreteniment". Gràcies mil, tot i que per a mi és suficient amb l'autosatisfacció d'expressar-me i hi haja qui em llija. No escric per vosaltres, ho faig per mi i com a teràpia. Però us agraisc el seguiment, lectores i lectors. Entre tots farem rodar el premi Pedraforca com la Divina Pastora al meu poble, una santeta que va de casa en casa durant tot l'any a qui ficaria un GPS perquè se sàpiga sempre on està i no la segresten. El meu GPS, en tot cas, és aquest blog. Si no em trobeu, serà que no estic.

Comentaris

Sonia ha dit…
¡Enhorabuena! Cuántos reconocimientos en poco tiempo. A ver si esto es como el dicho "dinero llama a dinero", pero trasladado a "premio llama a premio". Ahora no tienes que dejar de presentarte a cosas.
Marta ha dit…
L'enhorabona!! Avisa quan isca publicat, o, una altra proposta, publica-ho algun dia al bloc. Et tenim ganes :)
DE TOT UN POQUET ha dit…
I a més de donar-te l'enhorabona... al meu poble també teníem la Divina Pastora i un bon dia es cremà i s'acabà...
Escèptica ha dit…
Enhorabona, rei. T'ho mereixes, aquest premi, el solstici i més encara. Ànims i avant, que vals massa.
Besots.
Corpi ha dit…
Enhorabona. M'apunte a la idea de que publiques el teu relat al blog, de segur que ens agrada, a més, no ens pots deixar amb la mel als llavis.

Entrades populars