El curs que ve... segon

Com que us he fet partíceps de les meues neures amb francés acabaré amb la historieta: m'han catejat en l'oral. Francés oral, un matèria tan fàcil pels acudits em durà a què l'any que ve siga un dels punters en el coneixement de l'idioma de la meua classe perquè estaré en segon de segon. Toca, que ni no es consola és perquè no vol. Com que estic de bon humor us faré una revelació, a veure si de profeta tinc més sort que amb els idiomes: Espanya no superarà els quarts de final de l'Eurocopa. Se'n tornarà a casa quan acabe la lligueta prèvia.

Comentaris

Corpi ha dit…
Encara que a molts anys vista, és tot un consol pensar que no era jo sol qui estava trabucat amb el francés dels collons. I mira si fóra amb la mateixa professora, Enguix crec recordar que li déien, de l'institut nou. En fi, pacència i una canya.
Marc Gomar ha dit…
No, si a mi el francés em té enamorat, però la professora (no és la mateixa) era nefasta. No he anat a classe, m'ho he preparat a casa pel meu compte i he aprovat tres parts, però no la quarta: l'oral. L'únic que no podia fer pel meu compte.
Escèptica ha dit…
No passa res, rei; a l'any que ve més i millor. Pensa això: que almenys l'any que ve n'aprendràs. Ànims, que confie en què me l'ensenyes, hehe!
kirikú ha dit…
Algunes suggerències per a millorar el teu francés oral:

1- Escolta molta música francesa, apren-te les lletres i canta-les a tota hora. La chanson française té molts i molt variats exponents.

No sé si t'agrada la Carla Bruni
, a mi m'agradava molt fa un temps, però ara en això que és presidenta ... no sé, em desconcerta un poc (em pense que va a traure un altre disc?)

2- Millor encara, ves-te'n una temporadeta a Paris i ja voràs!

3- I no et dic que tingues una aventura ... perquè sé que estàs molt enamorat de la teua xiqueta. Però la veritat és que aixina també s'apren molt.


A mi m'encanta parlar en francés! Encara que darrerament no tinc massa ocasió de practicar. És la llengua que vaig estudiar quan anava a l'institut i sempre m'ha agradat molt com sona ... és veritat que enamora.
Marc Gomar ha dit…
Dona, em buscaré algun Erasmus que vullga aprendre català o espanyol i intercanviarem converses; preferiria que "la meua xiqueta" aprenguera amb mi el francés! Carla Bruni no està mal, en això coincidisc amb Sarkozy :-)

Entrades populars