Descrèdit

Ara que tenim més confiança us confessaré que aquest blog pretenia ser "descrèdit", sense article. Però estava ocupat! M'he preocupat per revisar el contingut i mira, no em sap greu que el tinga ell i no jo, perquè sóc d'aquells que m'agrada veure les pel·lícules des de l'inici, com li passa a Alvy Singer en Annie Hall. Si entreu en descredit.blogspot.com podreu gaudir d'aquestes belleses que encapçalen les pel·lícules, moltes d'elles obres d'art i que marquen el ritme del que vindrà després. Trobe que aconseguir uns bons crèdits d'inici és tan difícil com una bona portada de llibre perquè la introducció, és ben sabut, se a bota tothom (tothom que no siga freake, vull dir). Tornant als crèdits, el meu preferit és el de The Rocky Horror Picture Show. Capta com cap altre l'essència de la pel·lícula i la música és sublim. Si no us molen els crèdits d'inici, com passa amb les primeres pàgines d'un llibre, no continueu. Esteu avisats!

Comentaris

Admin ha dit…
Molt friki-clàssic. Recomane la metamorfosi espectacular de Wonder Woman, que vetllava, des del vaixell de les barres i les estrelles contra l'enemic teutó, amb una corta de la veritat i una força increïble (http://www.youtube.com/watch?v=ulbPBo2MUEg&feature=related i també http://www.youtube.com/watch?v=M_blOQEu9ws).

Per altra banda, jo pensava que els pròlegs era un mecanisme editorial de la gran part de catedràtics esgarra-mantes. Però sí, abans pagaven més la pena; Pròleg a "Mirall Trencat" , un gran clàssic. Jo em quede amb una nota de Joan Fuster, m'has donat la idea, per simple plaer de què estiga en línia.

Merci.

Entrades populars