Rajola


Ahir parlava que el futbol ho passaria mal amb la crisi de la construcció. Avui mateix m'he assabentat que el creador de la falla Nou Campanar, imbatible en secció especial, s'ho deixa i se'n va. Benvingudes siguen fugides com aquesta pel bé de la creativitat i la festa.

Per a festa, la d'Alcoi. Com tots els anys, se m'ha posat la pell de gallina quan he vist baixar la filà Navarresos i la banda del meu poble darrere. Després de deu o dotze anys consecutius carrer de Sant Nicolau avall m'ataca la melangia quan escolte l'Embaixador Cristià i el Barranc del Sinc, tot i que els meus llavis ho agraeixen. Una de les poques sensacions que s'apropen a l'orgasme és baixar per aquell carrer atapeït de gent, tapat amb una gel·laba mentre et cau confeti dels balcons. Únic!

Sóc més dels cristians, però aprofitaré la vesprada lliure, que m'he agafat en la feina per les hores acumulades, per gaudir de l'entrada mora en la intimitat. Amb un poc de sort la banda de Beniatjar doblarà com tots els anys amb el capità o l'alferes. Ara us deixe, que el café del temps el tinc fet. I tinc moltes coses què fer: desestendre, estendre, regar les plantes, escurar, acabar el que em resta del primer capítol de la novel·la, dutxar-me i marxar al cine Pot, el cicle setmanal de cinema europeu en versió original subtitulada que ofereix l'Ajuntament de Gandia. Una idea exportable molt recomanable als que guardeu nostàlgia dels Babel i Albatros de València.

PD: Perdoneu pel caos, tenia moltes coses que contar-vos. Anit vaig veure Julio Anguita a la televisió d'El Mundo. Perquè van jubilar aquest home? Per passar de 21 a 2 escons? Em va agradar una de les seues reflexions: no parlar de grans conceptes, sinó d'aplicacions pràctiques. Ell mateix deia que el discurs de Lula quan es va erigir en president del Brasil n'és un exemple: "El meu objectiu és que tots els brasilers desdejunen, dinen i sopen tots els dies". Anguita diu que això és comunisme, perquè amb l'actual sistema econòmic és impossible. Potser els nostres maldestres polítics d'esquerra s'haurien de deixar d'etiquetes i explicar com beneficiarien la societat.

Comentaris

DE TOT UN POQUET ha dit…
He arribat ací pel bloc de Marta Insa. Salut!!!!
juli ha dit…
T'he descobert per casualitat i m'ha agradat el teu bloc. A més a més t'he afegit al meu. Crec que sé qui ets,i per això t'he posat entre els exalumnes aventajats, apartat que he obert amb tu. No desvele el teu nom per si vols mantindre l'anonimat.
Salut.

Entrades populars