Per què no he fet la vaga

Perquè arriba molt tard. Fa un parell d'anys, quan fregàvem la plena ocupació, els empresaris guanyaven cabassades de diners i els treballadors s'hipotecaven en cases i cotxes cars era el moment de demanar més sou, menys precarietat, més drets per als treballadors. Ara, amb quatre milions de persones que no poden fer la vaga, quin sentit té? Contestar unes mesures preses pel govern en juny? Trobe que CCOO i UGT l'han convocada per salvar la seua escassa credibilitat. Però dels sindicats majoritaris ja en parlarem un altre dia. Hui he vingut al treball. I no passa res. En el meu sector hi ha motius per a la vaga indefinida, però des de fa dècades.

Comentaris

Unknown ha dit…
Doncs jo he fet vaga.

Més que pel que s'ha aprovat, pel que està per vindre. Per fer un toc d'atenció que no volem una falsa esquerra i que ja està bé de fer polítiques de dreta.

Perquè des de la caverna mediàtica no fan més que dir que la vaga serà un fracàs (tot i que ho siga) i perquè els sindicats estan en el punt de mira, a pesar de la seua complaença amb el govern.

Salut,
Joanba

Entrades populars