Lady Godiva vs Feminisme Liberal

Lady Godiva era la dona del senyor de Coventry en l'Anglaterra feudal del segle XI. Sembla que Leofric, així es deia el cavaller, fregia el poble a impostos. La dama, compassiva, va pregar al marit que baixara els tributs, la pressió fiscal, que aleshores revertien majoritàriament en benefici únic del senyor. Ell va accedir a canvi que ella travessara la ciutat nua, amb l'únic abric dels seus cabells, a cavall. El veïnat va accedir a romandre en casa amb les finestres tancades quan Lady Godiva iniciara el passeig. 

John Collier (1897)

Tots els protagonistes de la història van complir la seua part del tracte a excepció d'un sastre, Peeping Tom, que no es va resistir a espiar la bellesa de la seua senyora i es va quedar cec. A ell li devem la paraula "voyeur".Comentaris

Anònim ha dit…
Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

Entrades populars