Biblioteca


-->
PSICÒLOGICA
Sigmund pensava i pensava i pensava en ell mateix. Quan va parar, duia escrites més de cinc-centes pàgines, però no havia arribat a cap conclusió.

BEST SELLER
Venia i posava bronzejador en la platja mentre els clients devoraven els títols de la llista de llibres més comprats als grans supermercats.

CIÈNCIA FICCIÓ
Arribarà un dia que la Caputxeta Roja serà invisible gràcies a la tela transparent del seu vestit. Els llops s'hauran extingit, les àvies viuran dos-cents anys i el conte perdrà tot el sentit.

TERROR
L'epíleg era contundent: “aquest serà l'últim llibre que llegiràs”. Decebut, necessitava amb urgència una lectura que li llevara el regust amarg de la darrera, però el sostre de la llibreria es va enfonsar. El darrer segon de vida va pensar quantes de les víctimes acabaven de llegir el mateix llibre que ell.

VIATGES
Volava a Austràlia des de l'Altet, però s'havia deixat els llibres en la maleta facturada i va demanar als passatgers de l'avió que li regalaren una pàgina llegida dels seus. El resultat va ser una història que va haver de cosir a força d'el·lipsis.

MEMÒRIES
Va esperar tant que no recordava res d'ell i va escriure la seua primera obra de ficció. D'altra banda, la seua vida tampoc havia estat massa exemplar; gens interessant.

ERÒTICA
La policia va detenir el col·leccionista de portades de llibres eròtics. Quan li van preguntar perquè les arrancava va confessar el que tothom pensava i no deia: no li interessava el que venia després.

AUTOAJUDA
Es diu dels llibres que fan milionaris els autors que aprofiten les febleses mentals de la població i li'n creen de noves.

CLÀSSICS
Estava tan passat i era tan ranci que li aterria qualsevol novetat.

NEGRA
La millor streaper del bar de carretera, de pell amb olor a café, li va contar que havia matat el client perquè ell li ho havia demanat. La família es va desentendre del cas i la policia va preferir que se'n fera càrrec un periodista. Quan va pujar a l'habitació amb ella, l'streaper negra li va confessar que l'havia assassinat per plaer, com ara faria amb ell. La llista de víctimes ha augmentat tant que s'ha adaptat a la televisió.

ROMÀNTICA
Li va agradar tant el llibre que es va casar amb ell l'endemà d'aconseguir el divorci.

Comentaris

Corpi ha dit…
Açò fa olor a passatges de la teua novel·la.
Escèptica ha dit…
La seua novel·la és molt millor, encara que això està molt rebé!
som a l'índia ha dit…
l'esportista entrena i practica el seu esport preferit. El músic assatja i fa coses amb el seu instrument, experimenta. L'escriptor també experimenta i fa coses amb les seues paraules i pensaments. Doncs el descrèdit acreditat fa això: escriu.

opine com l'escèptica.

Entrades populars