Manuel


La primera imatge que em va quedar en la retina només xafar Manuel va ser la d'unes xiquetes que jugaven a raspall. I jo que pensava que era cosa de vells apostadors... Però clar, ens trobàvem en un dels pocs pobles del país on no mana el PP. Són com reductes ètnics on si es barra durant molt de temps el pas a la dreta acabaran enviant els cascos blaus de l'ONU. Ahir però, els enviats eren Pau Alabajos, Sénior i Toni de l'Ostal.

El primer amb les seus homilies característiques. Per això apaga la llum quan fa l'amor, és el primer que diu en la cançó eròtica del disc de debut. Amb l'èxit de la temàtica, també ha inclòs un tema calent en el segon disc, però no el tinc prou escoltat com per analitzar-lo. Trobe que va de mossos al coll que baixen poc a poc.

De Sénior diré, perquè ja els havia vist al Pop al Carrer de Tavernes, que m'és urgent que traguen el seu disc. Memorable la manera de tocar l'harmònica del seu baixista. L'Alabajos se'l mirava bocabadat en aquella mena de jurat de concurs televisiu de promeses que constituïen Pau, la violinista furtiva i Toni de l'Ostal qui, per cert, es va fer amb una còpia del disc de Sénior encara per masteritzar. Acostumat com estic a les maquetes, a mi em sonaria a glòria.

Per acabar Toni de l'Ostal que ens descobria nous temes que ell deia que eren antics. La cançó a la núvia de Simat, la de l'apitxat, el cover del Botifarra amb veuades a l'estil Miquel Gil i la guitarra de joguet de la neboda no passaran a l'oblit entre el públic que omplia de gom a gom la sala d'assaigs de la banda de Manuel. Com tampoc aquesta instantània, l'única que guarde de la nit, on degusta malenetes amb xocolata a les tres del matí en casa d'una de les organitzadores mentre es víctima dels paparazzis de l'etnologia. Si volieu veure més coses, haver vingut!

Comentaris

DE TOT UN POQUET ha dit…
Doncs sí que tens raó: la pròxima no me la perdré...
Àngel
DE TOT UN POQUET ha dit…
Una cosa... el blog valldalbaidí està pràcticament inoperatiu... a la vilaweb teniu el meu. Gràcies
banyerí ha dit…
Les hores passaven i no hi havia ganes d'anar-nos-en.
Bo, a vore si s'enjuntem prompte en una altra!

salut!
Francesc ha dit…
No va ser el Toni qui s'emportà la copia del disc de Senior. Me la donà a mi per que l'hi havia demanat maquetes (se que han tret dos) per a la meua recerca de música en valencià, hi no en portava.
El disc es (i serà) sublim. M'ha encantat...
Marc Gomar ha dit…
Estic segur que és sublim. Ara no caic en qui ets, però dus-lo al cotxe per si ens trobem algun dia o millor, fes unes còpies que et paguem el CD a preu d'SGAE... Quina enveja!
kirikú ha dit…
Escolta Marc,

A mi també em va encantar el Senior.

Saps que al seu myspace tens algunes cançons? Per a anar escoltant-les mentre arriba el disc.

I saps què més? Jo també tinc la maqueta del nou disc (je, je, je ...), me la va passar el de l'Hostal. Li la faré arribar a ta tia per a que te la passe?

I no passes pena ... que ja me ho cobraré, ja vorem la manera.
Marc Gomar ha dit…
Si em feres una còpia i li la passares a ma tia em faries l'home més feliç del món. Per cert, no la vaig veure el cap de setmana, ja li contaré la malifeta...
kirikú ha dit…
Ja la tens feta.
Gràcies per enllaçar-me

Entrades populars