Nosaltres els del PP


Potser guanyaran de nou les eleccions, però no ha de donar cap de gust que et planten cara pel carrer. Seran quatre atrevits, però expressen el que sent molta gent. No els trauran en Canal 9, però els trauen en les televisions estatals i els seus vídeos estan a disposició de tothom en Youtube. Algun dia cauran i aleshores tothom negarà haver-los votat: el vot és secret i ho hem de respectar. Però tampoc estaria mal que a tots aquells que coneguem i els voten els recordem, amb amabilitat i bones paraules, que si governen és gràcies a ells. Que els fem sentir vergonya. Ni que siga aliena. Des d'ací el meu agraïment a tots aquells que planten cara a Rita i Camps davant de les càmeres. Hi haurà qui pensarà que el lloc adequat són les Corts o l'Ajuntament, però la difusió és menor. El combat televisat al carrer arriba més lluny i, almenys, demostra que tots els valencians no som del PP.

3 comentaris:

Andrea ha dit...

Jo també m'ho pregunte. "On s'amaguen els votants?". En fi, per sort Benimaclet s'ha portat. Ja havia vist el vídeo de Rita, és brutal xD

Ciao bambino.

Corpi ha dit...

Tornaran a guanyar,és indubtable. El que no comprenc és per què?
Per cert, com va la novel·la?

El descrèdit ha dit...

He començat la revisió de la darrera part de la novel·la (clàssica divisió en tres). Quan l'acabe la donaré a llegir als meus lectors-pilot i després ja vindrà la versió definitiva. Versió definitiva que començaré d'"A foc seguit" quan acabe la revisió de la que duc entre mans i que segurament es dirà "No hi ha més temps que el que tens".