Açò sols passa ací


M'han copsat dues notícies: d'una banda, la celebració d'unes regates de la Copa de l'Amèrica a 9 milions d'euros el xou. Quants llocs de treball es podrien crear amb els 18 milions que ens costarà el caprici? I com que el Govern d'Espanya no ha volgut participar del malbaratament, amb raó, ho pagaran tot entre Rita i Camps, és a dir, entre els valencianets i els valencians. L'altra notícia és que enguany, de cara al 25 d'abril, s'han convocat 3 manifestacions. Per una banda, la dels "sobiranistes valencians", una colla de partits personals i intransferibles que eixirà a les set de la Plaça del Mercat. Mitja hora abans, el mateix dia, eixirà de Sant Agustí la que convoca l'esquerra independentista. I el 9 de maig (?) la tradicional, la d'Acció Cultural del País Valencià. És a dir, que mentre uns fan el que els ve en gana, els altres (es) fan... la mà.

Comentaris

DE TOT UN POQUET ha dit…
En sabia de dues... ara que ja en són tres... ni idea. Pero ja veig que sí... no som els "millors"? Doncs això... tres manifestacions!!!!
aurora ha dit…
Jo també coneixia dues. El que no entenc és perquè hòsties ACPV convoca el 9 de maig. Pa un any que ve rodat i quina cagada!

Entrades populars