Ara Bush em cau bé


El titular és per captar l'atenció, no he emmalaltit. Però és que anit vaig veure la pel·lícula d'Oliver Stone "W" i, si el que conta -del tot versemblant- té part de raó, almenys entenc l'ex president nord-americà. Em cau igual de mal, però aquells detalls i decisions que no m'explicava, que jutjava obra d'un boig -i com poden tants milions de persones votar per un boig? Això sí que no és versemblant- és gràcies al film d'Oliver Stone que les entenc, tot i que no compartisc. Ara bé, el perquè José Maria Aznar va fet tanta amistat amb aquell vaquer texà escapa al meu enteniment. I em resistisc a pensar que milions de persones votaren un boig. Potser caldria una bona pel·lícula que ho explicara i ens mostrara la seua infantesa a Quintanilla de Onésimo, el primer morreig amb la Botella, etcètera.

Comentaris

m'ha entrat un no sé què de pensar en el primer morreig de l'Ànsar i la Bottle... ufff, portaria ja bigot?
Senyora comtessa, el problema en si, el que em fa ois a mi, és l'haver arribat a pensar qui dels dos, si era l'Ànsar o era la Bottle, era que portava el bigot!

Una pel·licula aclaridora ja...!

I a qui proposem a tall de director?
senior ha dit…
Ei! Em passe pel seu bloc per tal de demanar-li en dvd la meua actuació estelar al parc del prado que ma tia no para de dir-li a ma mare que ja m'ha vist nosequantesvoltes per telegandia i ma mare, clar, li té enveja. Per favor, abans de que açò acabe com El Padrino...

Entrades populars