Que els xafe un tractor!

Ahir en el concert pel Correllengua de Gandia, Sva-Ters van demostrar de nou que són el grup que més mou a la gent, siguen del rotllo o no. Un any després de Berlangastyle encara es mantenen en forma i s'entenen com sempre com a banda i amb el públic. No van mancar els deliciosos moments de surrealisme com una coreografia de ballet clàssic -sols els mancava el tutú- o ensenyant les proclames de la República Obrera de les Abelles Copuladores: "nosaltres també volem piuar..." Tan bons com els temes propis són les covers: de Mano Negra, de Bersuit o de Fabulosos Cadillacs. Tot el que passa pels seus instruments -són bons músics per davant de tot- sona a glòria i a cassalla com aquell record que els defineix en una sola anècdota: el concert en una sala de Madrid on el Dur explicava que "Escurar el caldero es como arrimarse al pilón, pero al contrario". Ens entenem, no?

El concert el van completar Odi i Raça Borda en una Plaça del Prado de Gandia presa per la policia perquè en el Correllengua, els tarats de sempre, en extinció com mai, van practicar el terrorisme, ja no de tan baixa intensitat, que els caracteritza. Esperem que aquesta vegada no isquen impunes.

Comentaris

Cèsar ha dit…
Em pareix molt bé, el que dius d'SVA, però pel que contes sembla que per a tu sols va tocar un grup, encara que els altres tocaren 40 minuts com a molt i tant que deien de l'organització que serien molt puntuals i al final res. Tant que crítiques a ixos que pareixen els Back Street Boys que ho acaparen tot i per a tu sembla que sols van tocar Sva al concert de Gandia.

Sols faig aquesta observació.

Entrades populars